Horvátország apartman eladó

A bőséges szigetek, a csodaszép tájak és a horvát tengerpart sokféle választási lehetőséget kínál Önnek. Választhat a tengerpart közelében fekvő szigetek és a főbb városok között, de garantáltan megtalálhatja Horvátországban álmai otthonát.

Mindenképpen nyitottnak kell lennie arra a lehetőségre, hogy beleszeret Horvátország egyik távoli szigetébe, amely lélegzetelállító. Mindenesetre minden szigeten csodálatos tengerpartok, ízletes helyi ételek és az átlátszó Adriai-tenger várja az érdeklődőket.

A horvát ingatlan vásárlás egyik előnye határozottan az, hogy kevesebb karbantartást igényel, különösen, ha úgy dönt, hogy újonnan épített házat vásárol. Mindannyian tudjuk, hogy egy lakás birtoklása kevesebb erőfeszítést igényel, mint egy kertes ház birtoklása, különösen, ha a tulajdonos külföldön él. Így egy lakás egyszerűbb választás lehet.

A mai befektetők szem előtt tartják a szükséges funkciókat, amelyekkel minden apartmannak rendelkeznie kell, így teljes csomagot kaphat. Manapság elvárás a tágas terasz látványos kilátással a tengerre, modern konyhákkal és parkolóhellyel; ezek mind fő kritériumok, ha Horvátország apartmanjairól van szó. A horvát tengerparton található apartman vásárláshoz az egyik ideális hely a Brac-sziget.

A Brac-sziget Közép-Dalmáciában található. Közel 400 km2-es felülettel Brac a harmadik legnagyobb horvát sziget és Dalmácia legnagyobb szigete. Brac jó összeköttetésben van a szárazfölddel Splitből és Makarskából induló kompjárat útján. A szigeten található kompkikötők Supetarban és Sumartinban találhatók. A nyári szezonban a Split – Supetar kompok napközben szinte minden órában mennek, és az út kb. 50 percig tart.

Az „Islands” amerikai magazin nemrégiben a horvát Brač-szigetet a világ tíz legkívánatosabb szigete közé sorolta. Horvátország apartman eladó több városban és szigeten, ezért megéri több helyen szétnézni.

You May Also Like

Vélemény, hozzászólás?