Eladó nyaraló Horvátország! Erre érdemes figyelni!

Hosszútávon a legkedvezőbb és legérdekesebb helyek Horvátországban az exkluzív ingatlanok birtoklására a Dalmácia néven ismert régióban találhatók.

Dalmácia ad otthont a legdrámaibb és leglenyűgözőbb tájaknak egész Európában. A kristálytiszta tenger, a buja szigetek, az érintetlen halászfalvak, a tengerpartok, a szőlőültetvények, a régi romok és a középkori fallal körülvett városok mind jellemzik ezt az igazán csodálatos tájat. Ami talán a legfontosabb, hogy Horvátország ezen részének időjárása a legjobb, amit Európában tapasztalhat. A Hvar-sziget évente több mint 2.750 napsütéses órával büszkélkedhet, ami jobb, mint bárhol másutt a világ ezen részén, és összességében a régió évente átlagosan körülbelül 2.650 napsütéses órát él át.

Dalmácia számos szigetnek ad otthont, amelyek a legszebbek a világon. Észak-Dalmáciában ott van a Dugi Otok, Pag, Uglijan, Kornati és Muter, Közép-Dalmáciában pedig Brač, Hvar, Vis és Šolta, Dél-Dalmáciában pedig Korčula, Mljet, Lastovo és Elafit. Úgy gondolju, hogy Közép- és Dél-Dalmácia szigetei, kiváló potenciállal rendelkeznek, amelyek valóban kivételesen kombinálják a történelmet és a kultúrát, az életmódot és az érintetlen természeti környezetet, így ez a legjobb hely az ingatlanvásárláshoz Horvátországban, és az ingatlanok birtoklásának legjobb helye Európában bárhol.

Minden horvát szigetnek megvan a maga varázsa, és ügyfeleinknek mindig van egy személyes kedvence. Hiszünk abban, hogy a sziget fejlődésével növekszik a csúcsminőségű turizmus, az exkluzív butikhotel & spa és kikötő megnyitásával, valamint exkluzív kapuépítéssel, amelyet ismert vendéglátó márkák támogatnak és segítenek. Ezeket a projekteket támogatni fogja a turistaorientált vállalkozások indulásának növekedése, ideértve az exkluzív éttermeket, a divatos butikokat, az éjszakai életet stb.

Eladó nyaraló Horvátország közép és déli részén található tehát leginkább, de érdemes szétnézni a hatalmas választékban, amely az ország egész területére vonatkozik.

You May Also Like

Vélemény, hozzászólás?